PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

Outsourcen POS loont

Het inkopen van Point of Sale-materialen (POS) vinden veel marketeers niet erg interessant, constateren de consultants van PaperChainManagement. Dit terwijl deze instore materialen toch altijd weer een flinke kostenpost op het totale marketingbudget blijken te zijn.

Een marketeer is gespecialiseerd in marketing: het ‘vermarkten’ van een product of dienst. Dit omvat alle activiteiten om de verkoop van diensten of producten te stimuleren. De creatieven spelen actief in op behoeften en (toekomstige) vraag vanuit de markt.

Onze stelling is dat een marketeer vooral creatief bezig moet zijn. Hij of zij kan zich daar geheel op richten, terwijl PaperChainManagement de operatie verder geheel uitvoert. Voordelen: geen zorgen om producten, timing, planning en de scherpte van offertes. PaperChainManagement heeft een eigen divisie die deze activiteit graag overneemt. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring en een brede kennis van de (internationale) POS-markt.

Nog zoiets: wij zien dat leveranciers van POS-materialen vaak niet zijn meegegroeid met de klant en er een flinke stoflaag ligt op de propositie. Het is goed om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de gebruikte materialen. In onze optimalisatiesessie is onder andere aandacht voor duurzaamheid.

PaperChainManagement werkt volledig transparant en geeft een heldere opgave van kosten waar separaat de service bij vermeld staat. We beginnen met een analyse, gevolgd door productoptimalisatie. Als je hier tevreden mee bent, zoeken we de juiste producent erbij. Eigenlijk is het een dubbele win-situatie: operatie uit handen geven en nog besparen op het budget ook!

PaperChainManagement kan ook voor jouw organisatie van grote waarde zijn. Mail naar info@papercm.com om een vrijblijvende afspraak te maken voor een gratis quick scan.

Naar nieuwsoverzicht
PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.