We want you! Ben jij de Project assistent / Administratief medewerker die wij zoeken?

Een hecht team dat van wanten weet

Resultaat door expertise en verfrissend ‘out-of-the-box’ denken

Bij het hechte team van PaperChainManagement staan onafhankelijkheid en zakelijke integriteit hoog in het vaandel. Tel daar een schat aan marktkennis en technische expertise bij op en dan ligt de sleutel voor succes voor het grijpen.

Bij het zoeken naar mogelijkheden om de zwakste schakels in de supply chain te versterken gaan we zo nodig ‘out-of-the-box’ en zijn lekker eigenwijs. Met die aanpak boeken we keer op keer uitstekende resultaten. Door intensieve samenwerking met het management van een onderneming ontstaan verrassende nieuwe inzichten. Dat vereist wel commitment! Onze verfrissende ideeën en concepten leiden tot een optimalisering van de keten. Analyse, advies en implementatie gaan hand in hand.

Werken bij PaperChainManagement

Werken bij PaperChainManagement betekent werken in een hecht team dat van wanten weet! Samen werken we elke dag keihard om een verbluffend resultaat voor onze klanten te behalen. Enthousiast? Dan hebben wij goed nieuws, want momenteel hebben wij een openstaande vacature.

Project assistent / Administratief medewerker (0,6 – 0,8 fte.)

PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.