PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

Transparantie in de supply chain

Vooraf duidelijkheid over mogelijke verbeteringen.

Structureel lagere kosten bij een minimaal gelijkblijvende kwaliteit, dat is waar wij voor gaan! Vooraf gecalculeerde besparingen en de mogelijkheid van ‘no cure no pay’ maken het voor u laagdrempelig om met ons in zee te gaan. De resultaten zijn meetbaar. Het zijn voorbeelden van onze transparante werkwijze en heldere systematiek bij het optimaliseren van de gehele supply chain.

diensten paperchainmanagement
pcmscan

PCMscanTM

Met een vrijblijvende en gratis PCMscan™ krijgt u snel indicaties over optimalisatie en zicht op besparing van kosten. One small step…

optimaliseren

Optimaliseren

Optimalisatie van het proces in de supply chain en strategische inkoop op het gebied van verpakking en online marketing. Onze experts weten er alles van.

tender

Tender

Ons unieke webbased tendersysteem geeft snel zicht op het effect van wijzigingen in uw marketingprogramma. Lastige Europese regels voor aanbesteding? Kom maar op!

implementatie

Implementatie

Is transparantie in de kosten eenmaal bereikt, dan moet die worden vertaald in kostenvoordelen en mogelijk ook organisatorische aanpassingen. Door resultaten van analyses van de supply chain om te zetten in blijvende structuren worden daadwerkelijke verbeteringen geborgd. Indien gewenst worden actieplannen in gang gezet.

totale ontzorging

Totale ontzorging

PaperChainManagement kan diensten verlenen met betrekking tot de dagelijkse uitvoering. Voor de totale supply chain of delen daarvan kunnen wij u ontzorgen. We leveren hiervoor maatwerk en via onze rapportages wordt u permanent geïnformeerd over de ontwikkelingen.

permanent monitoren

Permanent monitoren

Een veel voorkomende keuze om gerealiseerde kostenvoordelen structureel vast te houden: een follow-up in de vorm van second opinions, jaarlijkse contractreviews, adviezen over prijsontwikkelingen bij het drukken, papierkosten en alternatieven, etc. PaperChainManagement kan inkoopvaardigheden door middel van training en kennisoverdracht vergroten, en tools aanreiken voor de organisatie. Hiervoor kunnen Service Level Agreements (SLA's) worden afgesloten.

Proven trackrecords op het gebied van

verpakking
Verpakkingen

De afmeting en kwaliteit die past bij het product

Lees verder
print folder magazines
Paper & Print

Reclamedrukwerk in alle denkbare varianten

Lees verder
point of sale materialen
Point of Sale Materialen

De kwaliteit die toereikend is in de winkel

Lees verder
marketing en communicatie
Marketing & Communicatie

Print en online zijn onafscheidelijk

Lees verder
PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.