PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

Onze opdrachtgevers

Producent koffiecups – Packaging

“Wij hebben PaperChainManagement gevraagd om onze verpakking te optimaliseren, zowel in uitstraling als gebruiksgemak. Het resultaat is een efficiëntere doorgang op onze verpakkingsmachines. Daarnaast hebben wij door een internationale uitvraag een mooie besparing kunnen realiseren op onze spend op het gebied van vouwkarton”

Supermarktketen – Paper & Print

“In de supermarktwereld verandert veel en snel, waarbij korte termijnactie een vereiste is. PaperChainManagement ondersteunt ons en kan ons tempo prima bijhouden. Dit betreft wijzigingen in de marketingkalender, extra acties die bijvoorbeeld met een folder bij de consument onder de aandacht gebracht moeten worden. Wij dagen PCM regelmatig uit om met scherpe oplossingen te komen en voelen ons comfortabel in de samenwerking.”

Internationale Retailer – Point of Sale Materialen

“Door onze groei was het nodig om ons POS-pakket te analyseren. PaperChainManagement heeft in korte tijd een tender opgezet die helder inzicht gaf in de resultaten. Wij hadden er geen omkijken naar! De gesprekken met de leveranciers hebben we gezamenlijk gedaan. De nieuwe leverancier levert naast behoorlijk lagere inkoopprijzen een aanzienlijke verbetering van de service. De transparante en efficiënte werkwijze was voor ons reden om ook het accountmanagement (linking pin) in handen van PCM te geven.”

Telecombedrijf – Packaging

“PaperChainManagement heeft ons ondersteund met de ontwikkeling van een nieuw verpakkingsconcept. Het resultaat is succesvol aan beide kanten: onze klanten krijgen een overzichtelijk pakket krijgen. Het significant lagere kartonverbruik levert een bijdrage aan onze duurzame doelstelling en bespaart tevens kosten. Ook is de handling binnen ons bedrijf erop vooruitgegaan.”

Internationale retailketen – Paper & Print

“Wij werken al geruime tijd samen met PCM, voor ons het verlengstuk van onze afdeling marketing op gebied van folders. Door de orderbegeleiding kunnen wij dit takenpakket met een gerust hart aan PCM over laten, waardoor wij andere zaken kunnen oppakken. In de samenwerking zijn wij verzekerd van een optimale begeleiding, ondersteuning op gebied van informatievoorziening en de beste deals.”

Producent cosmetica – Packaging 

“Wij hebben PaperChainManagement eerst gevraagd al onze verpakkingsmaterialen onder de loep te nemen. Dit betreft verpakking van kunststof, alsook productverpakking van vouwkarton en de omdozen. PCM vond de condities voor de omdozen prima, dit was voor ons een mooie bevestiging dat wij het goed doen. Wel is afgesproken om het vouwkarton opnieuw te tenderen, met een besparing als resultaat. De pragmatische aanpak werkt verhelderend voor ons; waarom moeilijk doen als het eenvoudiger kan! Geen verborgen agenda, prima resultaat tegen zeer acceptabele condities.”

GFT teler – Packaging

“De aanpak van PaperChainManagement onderscheidt zich van andere bureaus. Eerst is onze verpakking geanalyseerd, in combinatie met de workflow. Dankzij aanbevelingen van hun verpakkingsdeskundige kunnen we onze producten beter verwerken en verpakken. PCM hield ons regelmatig op de hoogte van het tenderproces. Geen overbodige meetings, maar daadkracht en structuur. No-cure-no-pay resulteerde in een alleszins redelijke fee. Geen verrassingen achteraf, dus voor herhaling vatbaar. Daarnaast kunnen wij altijd vragen stellen zonder dat daar direct een rekening voor wordt gestuurd, goede klantenbinding en service.”

Succesvolle projecten bij

PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.