PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

Point of sale materialen

Bespaar op Point Of Sale materialen

Door de enorme hoeveelheid verschillende soorten Point Of Sale-materialen ziet menigeen door de bomen het bos niet meer. Maar wij weten de weg!

Met de inzet van de juiste grondstoffen zijn flinke besparingen op het budget mogelijk. Een analyse van uw POS-materialen resulteert in een transparant en duidelijk overzicht van de juiste leveranciers en materialen. Voor alle duidelijkheid: wij werken onafhankelijk, op basis van heldere afspraken vooraf met de opdrachtgever.

ICT solutions

Elke winkel heeft een eigen store-DNA, het hart van alle data. De ICT solution is net zo belangrijk als print, distributie, flexibiliteit en bijvoorbeeld ‘routing’. Dit bespaart kostbare tijd en reduceert het aantal manueel gemaakte fouten. Daarnaast van belang: de inrichting van een eigen webshop met de juiste niveaus van autorisatie, gecombineerd met een overzichtelijke rapportage-tool. Met onze kennis van de markt vinden we de juiste partij, die een compleet competitief pakket kan aanbieden.

PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.