PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

Verpakkingen

Winst door optimaliseren inkoop omdozen

Onder meer door de snel groeiende verkopen van webshops worden omdozen steeds belangrijker. Er valt op het terrein van tertiaire verpakking veel te winnen, leert onze ervaring. Een grondige analyse van de grondstof en bewerking/bedrukking geeft snel inzicht in de mogelijkheden van optimalisatie, op basis van specificaties. Kwantiteiten worden gebundeld, alternatieven worden aangereikt.

Een omdoos moet sterk genoeg zijn om het product goed te beschermen, maar moet ook recht doen aan het imago van uw bedrijf. We gaan voor implementatie van de meest efficiënte toepassing, met rendementsverbetering als doel. De juiste maat doos, die past bij het product. Voorkom luchtvervuiling door luchtverplaatsing met te ruime verpakkingen!

Secondaire verpakking, een onderschat fenomeen

Bij producten van private labels is de secondaire verpakking dikwijls een onderschat fenomeen. En dat terwijl onze grondige analyse keer op keer uitwijst dat hier absoluut besparingen mogelijk zijn door zélf de verpakking te kiezen. Dit kan in samenwerking met de leverancier van het private label product en/of het fulfilment bedrijf. Veel besparingen zijn mogelijk door anders tegen verpakken aan te kijken, dat leggen we u graag uit. De vele internationale opties bieden kansen voor besparingen bij tenminste gelijkblijvende kwaliteit.

Een eerste vrijblijvende PCMscan™ van de secondaire verpakking van uw private label producten geeft snel inzicht. Maar wij weten het eigenlijk al: er zijn forse besparingen te realiseren zonder extra inspanningen van uw kant.

PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.