PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

HH Global neemt PCM en PMS over

PaperChainManagement BV (PCM) en haar zusterbedrijf PrintMediaServices BV (PMS) zijn op 30 juni 2021 overgenomen door HH Global.

PCM en PMS, gevestigd in Haarlem, ondersteunen zowel Nederlandse als internationale klanten met diensten op het gebied van inkoop en supply chain optimalisatie, voor drukwerk, Point-of-Sale materialen en verpakkingen. Tot de bestaande klanten van PCM behoren grote Europese merken uit diverse sectoren, waaronder de detailhandel, telecommunicatie en de auto-industrie.

De overname zal significante toegevoegde waarde opleveren voor bestaande klanten van PCM en PMS. Door nieuwe klanten en gespecialiseerde medewerkers aan te trekken, zullen zowel de schaal als de diepgang van het aanbod van HH Global in de Benelux worden vergroot. De nieuwe samenwerking biedt bestaande PCM- en PMS-klanten een zeer uitgebreide supply chain, waardoor ze kunnen profiteren van een breder scala aan maatwerk oplossingen.

In totaal kunnen meer dan 40 bestaande PCM- en PMS-klanten gebruik gaan maken van het uitgebreide dienstenpakket van HH Global, waardoor zij toegang krijgen tot een bredere expertise, technologie en nieuwe strategische inkoopmogelijkheden.

Piet Jorritsma, Managing Director bij PCM en PMS: “Deze samenwerking creëert nieuwe mogelijkheden om ons gespecialiseerde dienstenpakket aan onze klanten verder te verbreden. HH Global is een buitengewoon solide partner die ons toegang geeft tot nieuwe markten en biedt concrete aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheden. Naast continuïteit versterkt deze samenwerking onze positie op de Europese markt. We kijken ernaar uit om onze specialistische kennis en vaardigheden over te gaan dragen aan de HH Global organisatie en deze samen met hen verder te gaan ontwikkelen.”

Michael Keen, CEO – Europe bij HH Global: “Deze overname stelt ons in staat om ons talent- en klantenbestand binnen Nederland, dat voor ons een strategische groeimarkt blijft, verder te verbeteren. Onder de bestaande PCM- en PMS-klanten bevinden zich bekende merken afkomstig uit een breed scala aan sectoren, waardoor ons account portfolio zal worden gediversifieerd. Bovendien zullen de medewerkers van PCM en PMS gaan bijdragen aan het verder vergroten van de expertise op het gebied van drukwerk, papier, consultancy en logistiek. We zijn verheugd en trots dat we de voordelen die door deze samenwerking ontstaan kunnen gaan aanreiken aan de bestaande klanten van HH Global, PCM en PMS.”


Piet Jorritsma, directeur van PCM/PMS en Jan Verhaag, Business Director bij HH Global, bij het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst op 30 juni in Amsterdam.

Naar nieuwsoverzicht
PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.