PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

Know How Center

PaperChainManagement verzamelt permanent informatie op het gebied van prijsontwikkelingen, capaciteitsbewegingen en concurrentie tussen internationale leveranciers. Deze researchresultaten vormen een belangrijke pijler van de databases van PaperChainManagement.

Research en Industriestudies

Hier gaat het veelal om onderzoek en studie naar ontwikkelingen op het gebied van productiemogelijkheden en grondstoffenmarkten. Op basis van de uitkomsten van onze studies kunnen opdrachtgevers keuzes maken daar waar het gaat om inkoop en uitbesteding van haar marketingproducties.

Periodiek rapporteert PaperChainManagement haar researchresultaten in de vorm van nieuwsbrieven over recente ontwikkelingen van grondstoffenmarkten en markttrends.

Benchmarkstudies

Op verzoek van opdrachtgevers verricht PaperChainManagement benchmarkstudies met betrekking tot Key Performance Indicators (KPI's). Het gaat hierbij vooral om actuele prijs- en verbruiksparameters met als doel om te komen tot optimalisatie van de strategische inkoop. Bij deze studies worden door PaperChainManagement veelal analyses gemaakt van de KPI-niveaus in diverse landen.

PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.