PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

Nieuw elan Infocentrum Papier & Karton

Met een nieuw logo en een vernieuwde website maakt het Informatiecentrum Papier & Karton een nieuwe start. Het doel is het publiek te informeren en inspiratie te geven over de duurzame aspecten van papier en karton op een laagdrempelige, positieve, enthousiaste wijze.

Het Informatiecentrum Papier & Karton bestaat sinds 1996 en werkt samen met diverse partijen, zoals het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO), de stichting Papier Recycling Nederland (PRN) en de Koninklijke Vereniging voor Nederlandse papier- en kartonfabrieken (VNP).

Nadrukkelijk is gekozen voor het op positieve wijze uitdragen van het duurzame verhaal. “Natuurlijk gebeurde dat voorheen ook, alleen soms zetten we papier en karton tegenover alternatieven die duurzaam leken, maar dat niet altijd zijn of vergeleken het juist met producten die niet duurzaam zijn; verdedigend dus. We kiezen er nu bewust voor de sterke, duurzame kanten van papier en karton uit te lichten. Zo blijven we dicht bij onszelf”, aldus Maroesja Kuut van het infocentrum.

De website heeft een kidsgedeelte en een geïntegreerde Instagram-account. Het infocentrum staat open voor samenwerking met derden, zoals in het verleden KlasseTV.

Naar nieuwsoverzicht
PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.