PaperChainManagement BV (PCM) is nu onderdeel van HH Global.

HH Global neemt PCM over

PaperChainManagement BV (PCM) en haar zusterbedrijf PrintMediaServices BV (PMS) zijn op 30 juni 2021 overgenomen door HH Global. PCM en PMS, gevestigd in Haarlem, ondersteunen zowel Nederlandse als internationale klanten met diensten op het gebied van inkoop en supply chain optimalisatie, voor drukwerk, Point-of-Sale materialen en verpakkingen.

Het glas wordt geheven na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst. Vlnr.: directeur Piet Jorritsma van PCM/PMS en Jan Verhaag, Business Director bij HH Global en Sander Sneiders en Tjeerd Jorritsma van PCM/PMS.

Tot de bestaande klanten van PCM behoren grote Europese merken uit diverse sectoren, waaronder de detailhandel, telecommunicatie en de auto-industrie. HH Global is opgericht in 1991 en levert wereldwijd outsourcing diensten op het gebied van marketing executie.

De overname levert significante toegevoegde waarde op voor bestaande klanten van PCM en PMS. Door nieuwe klanten en gespecialiseerde medewerkers aan te trekken, zullen zowel de schaal als de diepgang van het aanbod van HH Global in de Benelux worden vergroot. Meer dan 40 bestaande PCM- en PMS-klanten kunnen profiteren van het uitgebreide dienstenpakket van HH Global, waardoor zij toegang krijgen tot een bredere expertise, technologie en nieuwe strategische inkoopmogelijkheden.

Versterking positie
Piet Jorritsma, Managing Director van PCM en PMS: “HH Global is een buitengewoon solide partner, die ons toegang geeft tot nieuwe markten en biedt concrete aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheden. Naast continuïteit versterkt deze samenwerking onze positie op de Europese markt. We dragen onze specialistische kennis en vaardigheden over aan de HH Global organisatie en gaan deze samen met hen verder ontwikkelen.”

Vergroten expertise
Michael Keen, CEO – Europe bij HH Global: “Deze overname stelt ons in staat om ons talent- en klantenbestand binnen Nederland, dat voor ons een strategische groeimarkt blijft, verder te verbeteren. Onder de bestaande PCM- en PMS-klanten bevinden zich bekende merken afkomstig uit een breed scala aan sectoren, waardoor ons account portfolio zal worden gediversifieerd. Bovendien zullen de medewerkers van PCM en PMS gaan bijdragen aan het verder vergroten van de expertise op het gebied van drukwerk, papier, consultancy en logistiek. We zijn verheugd en trots dat we de voordelen die door deze samenwerking ontstaan kunnen aanreiken aan de bestaande klanten van HH Global, PCM en PMS.”

Naar nieuwsoverzicht
PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.