Folder is de basis voor bruisende buurt

Een groeiend aantal gemeenten gaat de bezorging van reclamefolders beperken. Alleen bewoners die dat met een ’ja-sticker’ aangeven, krijgen nog reclamedrukwerk in de bus. Geen sticker? Geen folders. Volgens Hans Biesheuvel is dat ’de doodsteek voor veel lokale ondernemers’.

Reclamefolders in de brievenbus. De een vindt het heerlijk om doorheen te bladeren en zo een koopje te scoren, de ander zoekt liever gericht online en vindt reclamefolders maar niks. Voor veel lokale ondernemers is de reclamefolder echter het enige kanaal waarmee zij mogelijke klanten kunnen bereiken. Omdat niet iedereen op reclamefolders zit te wachten hebben wij hier in  Nederland gelukkig een goed functionerend systeem voor. Geen behoefte aan folders? Plak een sticker op de brievenbus

Lees hier het gehele artikel: OPINIE Hans Biesheuvel, voorzitter ONL: ’Folder is de basis voor een bruisende buurt’

Bron: Telegraaf

Ga terug
PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.