AlleFolders.nl slaat aan

De vereniging Retail Media Initiatief doet het boven verwachting goed met het medio 2016 geïntroduceerde online platform AlleFolders. Al 70 retailformules maken er gebruik van, met Action, Lidl en Blokker in de top drie. Reeds eind november werd de mijlpaal van 10 miljoen folderlezingen per maand bereikt. Voor de exploitatie betalen deelnemende retailleden contributie. Er bestaat geen winstoogmerk, zoals de commerciële platforms Reclamefolder.nl en Spotta.

De digitale folder is nog volop in ontwikkeling. Zeeman verspreidt bijvoorbeeld vier folders in print per jaar, maar komt wekelijks met een digitale. Ook zijn er retailers die helemaal geen drukwerk verspreiden, maar wel digitaal actief zijn met folders.

Een aantal supermarkten verspreidt extra digitale folders met aanbiedingen voor het weekend, naast een papieren folder voor doordeweekse aanbiedingen. Verdere finetuning is mogelijk door de inhoud af te stemmen op aankoopgedrag of regio.

Ga terug
PCMscanTM: gratis waardevol advies

Meer efficiency en lagere kosten in uw print-, presentatie- of verpakkingsketen? Met de PCMscanTM bekijken wij de financiële en duurzame besparingsmogelijkheden. Vraag hier de PCMscanTM aan en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak waarna wij de scan zullen uitvoeren.